Midea klíma

Midea klíma csúcstechnológiák alkalmazásával gyártott készülék. A MIDEA KLÍMA elismert márka a légkondicionálók terén.

 

A MIDEA KLÍMA elismert márka a légkondicionálók terén.
Környezetünk átalakulása és a globális felmelegedés következményeként nehezen vagyunk képesek tolerálni a nyári hőséget , amely az utóbbi időszakban hirtelen tör ránk, elviselhetetlen kihívások elé állítva ezzel tűrőképességünket és a átmenet nélkül beköszöntő nagy forróságotszervezetünk is nehezen viseli el.
A klimatizálásra való igény már az emberi történelem kezdetén jelentkezett. Japánban találták fel és használták elsőként a bambuszból készített legyezőt, majd innen jutott el Kínába és kínai segítséggel Európába.
A legyezőtől a klíma szerkezetekig sok idő telt el, és a légkondícionálás hatalmas fejlődésen ment keresztül.
Az éghajlatváltozásról és következményeiről olvasható számtalan tanulmány konklúziója az , hogy kétségtelen megoldást még nem tudunk erre, az egész emberiséget nyomasztó problémára, de annyi bizonyos, hogy alkalmazkodással leszünk kénytelenek a éghajlat változásra. A légkondicionáló gyártó vállaltok, így a Midea klíma is elfogadják, és osztják ezt a gondolatot, napról napra modernebb és jobb technológiákat fejlesztenek, amik előtérbe helyezik a kor elvárásait. Csúcstechnológiák bevezetésével arra törekszenek, hogy csökkentsék a globális felmelegedést, ne rongálják az ózon réteget és minél kevesebb energiát használjanak fel.
A Midea klíma filozófiája : „legjobb technológiák és szolgáltatások a fogyasztóknak”. A Midea klíma világviszonylatban is az egyik legnagyobb légkondicionáló készülék gyártó a piacon. 2004-ben, a Midea-val közösen megalakult egy társulás a legnagyobb klíma gyártó cégek között. A Midea-Toshiba-Carrier cégóriások létrehozták ezzel a világ legfejlettebb technológiáját a klímakészülékek gyártásfolyamatában.
A Midea termékpalettája zavarba ejtően széleskörű, leggyakrabban használt , kis terekben beépíthető készülékeken túl multi berendezések, nagy teljesítményű légkondicionálók is rendelkezésre állnak.
Napról napra újabb, magasabb műszaki tartalommal bíró berendezéseket készítenek, amelyek ennek következményeként szinte észrevétlenül prezentálják felhasználóiknak a megfelelő komfortérzetet akár hűtésről akár fűtésről van szó.
A Midea klíma kínálat rendkívül színes, az eltérő működési elven alapuló modelleken belül is sok-sok berendezésből válogathat a az ügyfél. Az egyik ilyen kategória a split klíma család. Ebből ismert az oldalfali, több beltéris (multi), kazettás és légcsatornás változat. A split klímákra jellemző, hogy a szerkezet két részből tevődik össze egy külső térben elhelyezendő és egy beltérben elhelyezendő egységből. A kompresszor a kültéri egységben, az épületen kívül kap helyet, emiatt az üzemelés zaja tulajdonképpen alig hallható. Beltéri része a hűtendő térbe kerül, ahol megfelelő intenzitással tudja forgatni a levegőt. Különböző modelljei lehetővé teszik kisebb, illetve nagyobb helységek, a multi split rendszerekkel akár nagyobb intézmények klimatizálását is. A másik csoportba tartoznak a légkondicionálásban forradalmi újdonságnak számító, Inverteres technikával működő modellek. Az inverteres klímákat intelligens légkondicionálónak is szokták nevezni, állandóan szinten tartja kívánt hőmérsékletet, ezért nem érzünk hőingadozást, üzemeltetése gazdaságos és csendes, kellemes komfortérzetet kínál.
A klíma szerkezetekbe különböző szűrőket szerelnek be, mint például a bio-filter, amely lehetővé teszi a mikroszkopikus por és |egyéb|különböző}más szennyeződések kiszűrését, hatástalanítja a megtelepedett gombákat, mikrobákat. Vannak plazma filterrel felszerelt berendezések is. A plazma filter elektrosztatikus szűrő, mely nem csupán a porszemcséket, de a szagokat, atkákat, baktériumokat és a polleneket is képes hatástalanítani. A különleges szűrőknek hála a Midea klímák képesek tiszta levegőt juttatni környezetünkbe úgy, hogy közben csekély a zajszint és az egészség nem szenved károsodást.
A Midea klíma megkérdőjelezhetetlenül vezető márka a klimatizálás területén, termékeinek minőségi szintje, a termékpaletta sokszínűsége, a kitűnő alkatrész utánpótlás mind alátámasztja ezt.
 

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!