Klíma vásárlás

A klíma vásárlás lehetőségeivel kapcsolatban rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Ebben lesz segítségére ingyenesen letölthető kisokosunk, mely rengeteg hasznos információt tartalmaz.Töltse le most!

  • Vajon mi a különbség a hűtős és a hőszivattyús klíma között?
     
  • Tisztában van vele, mit jelentenek ezek: COP és EER, plazmaszűrő és ionizátor?
     
  • Valóban létezik A++ energiaosztály?
     

Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló! Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal!

A klíma vásárlás gondolata az sokunk számára gyakran felmerülő és megfontolandó kérdés. A legtöbben szeretnek érdeklődni, tájékozódni mielőtt nagyobb kiadásba bonyolódna. Ez így van klíma vásárlás előtt is.

A nyári hőségben érik meg a klíma vétel gondolata. Ekkor sok akcióval is találkozik az ember a klíma vásárlás lehetőségeivel kapcsolatban. Legkézenfekvőbben, és a legkényelmesebben otthonukban, az internetről tudnak tájékozódni a klíma vásárlás előtt, vagy a postaládákba érkezett szórólapokból, melyek az esetek többségében nem közölnek minden adatot. Még olyan információk is hiányozhatnak, melyek igen fontosak lennének.

Ha elhatározta, hogy véghezviszi a klíma vásárlás tervét, akkor természetesen a lehető legalkalmasabb terméket szeretné megtalálni és nem „egy nyárra” tervez vele, hanem több évig óhajtja élvezni a készülék nyújtotta kellemesen hűvös vagy meleg érzést.

A klíma vásárlás a tájékozódás nézelődés, érdeklődés szakaszában rengeteg fajta féle berendezés közül választhatunk. Akad|Van|Létezik} olyan amelyik mennyezeti vagy padlón álló, falra szerelhető inverteres (újabb típusúak) vagy ki-be kapcsolós régebbi típusúak. Az új generációs modellek már a gyengébb villamoshálózatokat sem terhelik túl.

Klíma vásárlást megelőzően célszerű olyan adatoknak is utána járni, hogy milyen energiaosztályba sorolták a készüléket, amit meg akarunk vásárolni. A klímák esetében az energiaosztályba sorolást a hűtési és fűtési teljesítménytényezőkből számítják ki.

A klíma vásárlás egyik jelentős tényezője az is, hogy mennyi a készülék súlya. Klíma vételkor a szerkezet kültéri és a beltéri egységének is eltérő a súlya, amit feltüntetnek a hozzátartozó termékleíráson.

Nem elhanyagolható kérdés még a klíma vásárlás előtt, hogy használható-e a készülék olyan helyen, ahol légzőszervi betegséggel, vagy allergiával küzdő személy tevékenykedik.

Klíma vásárlás előtt kiválaszthatja lakásában azt a helyet, ahova szeretné felszerelni klíma berendezését, de a végső szót a klíma elhelyezésével kapcsolatban a szakember mondja ki, mert ő minden bizonnyal a legcélszerűbb helyet fogja meghatározni ahhoz, hogy a lehető legnagyobb területet lefedje a berendezés a hűtés, fűtés során. Az elhelyezés nem csak a szerkezet típusától, méretétől és tömegétől függ, hanem a hozzá szükséges különböző méretű, tömegű csövek hosszától. Tehát klíma vásárlás előtt célszerű gondot fordítani arra, hogy megfontoltan vásároljanak, hogy a lehető legjobban ki tudják használni a berendezés által biztosított lehetőséget.

A klíma vásárlást követően sok cég kiszállítja és be is építi az általunk megvett modellt. Kérdésként merül fel, hogy segítséget nyújtanak-e a gép karbantartásában, ha szükséges. A klíma vásárlás kapcsán az is lényeges, hogy a kiválasztott cég egyéb szolgáltatásokat is ajánl-e számunkra azután is, hogy már vásároltunk náluk.

Az is lényeges, hogy a klíma vásárlás után, helységeinkbe beszerelt gép, példáulmilyen hosszú idő alatt klimatizálta a lakást. Az sem utolsó szempont, hogy klíma vásárlás után a vásárló kapcsolatot tud e teremteni az ügyfélszolgálattal, mert a szakemberekkel, vagy az üzlettel lehet, hogy csak ilyen módon tud kommunikálni. Klíma vásárlás után, ha bármi probléma merülne fel a géppel kapcsolatban, akkor tisztában lenni azzal, hogy mennyi időre vonatkozik a garancia, milyen iratok kellenek hozzá, valamint ha szükséges a szervízelés, akkor azt mi módon tudja igénybe venni a vevő.

Az interneten nem csupán háztartási, otthoni igények kielégítésére történhet a klíma vásárlás. Közületek, vállalkozások is megtalálják a nekik szóló akciókat a világhálón. Az ő számukra is biztosítanak terveket a klímák beszerelésével kapcsolatosan.

A klíma vásárlás hasznos beruházás, a berendezés igénybe vételét azonban nem tanácsos eltúlozni, az arra érzékenyeknél fejfájást, meghűlést és a szemek fájdalmát válthatja ki.
 

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!