Klíma szerelő

Egy jól felkészült klíma szerelő vállalkozásnak széleskörű, magas színvonalú választékkal kell bírnia, mind berendezések, mind szolgáltatások tekintetében. Web oldalunk célja, hogy Ön ne csalódjon klíma szerelője munkájában. Tegye fel magának az alábbi kérdéseket, és ha bizonytalan a válaszban töltse le ingyenes kisokosunkat, ami segítségére lesz!

  • Vajon mi a különbség a hűtős és a hőszivattyús klíma között?
     
  • Tisztában van vele, mit jelentenek ezek: COP és EER, plazmaszűrő és ionizátor?
     
  • Valóban létezik A++ energiaosztály?
     

Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló! Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal!

Mostanság egy klíma szerelő részére már nem elégséges a szakma felszínes művelése. Egy hiteles klíma szerelő szakembernek széleskörű tudással kell bírnia a hűtés-fűtés rendszerek területén és egy-egy kiemelkedőbb munkáját esetenként hosszú ideig felügyelnie kell.

Egy szakképzett klíma szerelő ma már nem csak üzembe helyezi a berendezést, hanem a vásárló kívánságainak megfelelően képes beüzemelni a legmegfelelőbb hely és energiafelhasználású rendszereket. A egyre fokozódó versenyben ezen összetett kívánalmaknak egy-egy klíma szerelő már nem képes eleget tenni, ezen elvárásokat csak a több klíma szerelő szakembert foglalkoztató, tőkeerős és innovatív vállalatok képesek kielégíteni.

Egykét szerszám egy klíma szerelő számára a munkájához nagyon kevés, ezekkel legfeljebb a közvetlen lakókörnyezetében tud munkát vállalni. Az egyéni iparosok helyett ezért egyre több klíma szerelő vállalat jött létre.

Egy jól felkészült klíma szerelő vállalkozásnak széleskörű, magas színvonalú választékkal kell bírnia, mind berendezések, mind szolgáltatások tekintetében. Szinte nélkülözhetetlen, hogy a klíma szerelő cég bemutató termet is működtessen. Itt a érdeklődők működés közben, beépített állapotban nézhetik meg a klíma berendezéseket.

Az mostanság már szinte alapvető, hogy egy klíma szerelő cég szervízszolgáltatást biztosítson berendezéseire, de kevés olyan klíma szerelő cég van, amely ezt az országos szinten tudja garantálni, még ritkább, amikor a berendezéseken túlmenően magára a kialakított rendszerre is garanciát vállal. A hangsúly pedig a berendezésekről egyre nagyobb mértékben átterelődik a rendszerekre.

A hagyományos klímatechnikát felmutató hűtő-fűtő rendszerek mellett egyre jobban teret nyernek a folyadékhűtők, a geometrikus, vagy egyéb alternatív energiát hasznosító rendszerek. Egy naprakész tudással rendelkező klíma szerelő szakembernek, pedig az minden szóba kerülő megoldással tisztában kell lennie. Az az is hasznos, ha a klíma szerelő ismeri és használja a rendszerekhez tartozó kiegészítő szerkezeteket, légtisztítókat, előkészített légcsatorna rendszereket.

A klíma szerelő szakmában a hangsúly a lakossági kiszolgálásról egyre inkább kezd áthelyeződni a közületi területre. A nyári hónapok beköszöntével megugrik a kereslet a klíma szerelő szolgáltatások iránt. Sokan csak a kánikula beköszöntével határozzák el, hogy hűtőrendszert vásárolnak lakásukba. A hirtelen megnövekedett kereslet pedig mindenek előtt azoknak kedvező, akik elegendő klíma szerelő szakembert tudnak biztosítani a megemelkedett igények kiszolgálására.

Az egyik legdinamikusabban fejlődő, az itt felsorolt kritériumoknak is eleget tevő hazai klíma szerelő cég szakembereit keresse az Ügyfélszolgáltai telefnszám hívásával.
 

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!