Klíma szerelés

A klíma szerelés nagy szakértelmet és precizitást követel. Weboldalunk célja, hogy segítséget nyújtson Önnek a legmegfelelőbb készülék és megbízható klíma szerelés kivitelezésére képes partner megtalálásában. Ingyenesen letölthető kisokosunk megbízható segítséget kínál ehhez. Töltse le most!

  • Vajon mi a különbség a hűtős és a hőszivattyús klíma között?
     
  • Tisztában van vele, mit jelentenek ezek: COP és EER, plazmaszűrő és ionizátor?
     
  • Valóban létezik A++ energiaosztály?
     

Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló! Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal!

A klíma értékesítéssel foglalkozó vállalatok egy része az berendezések árusítása mellett klíma szerelés szakszerű kivitelezésére is vállalkozik.

Legalapvetőbb célkitűzésünk, hogy elsőrangú berendezéseinkkel, precíz, pontos szakember csapatunkkal versenyképes áron tudjuk kiszolgálni a a klímára vágyókat. Cégünk alapvető célja, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget tudjuk biztosítani, akár értékesítés vagy a klíma szerelés területéről. Választékunk rendkívül változatos, és hatalmas termékskálával állunk klíma vásárlást tervezők rendelkezésére. Nagy előszeretettel alkalmazzuk a legújabb technológiai újításokat klíma szerelés esetén.

Országos partnerhálózattal rendelkezünk, ez okból berendezéseink és szolgáltatásaink az ország több pontján elérhetők termék eladás és klíma szerelés területén is. Cégünk választékában található a hagyományos hűtő-fűtő klímarendszerek üzembe helyezése és klíma szerelés is. A Budapesten tevékenykedő szakembereink szakmai tapasztalataikkal rendszeresen támogatják a partnereink munkatársait, a különböző berendezések használatában és gyakran ismétlődő továbbképzést biztosítanak klíma szerelés területén.

A vállalkozás telephelyén kialakított oktatóteremben a szakembereink könnyen bemutathatják a gyártók legmodernebb modelljeinek működését a vevőknek és munkatársainknak, és a szerelők itt begyakorolhatják a klíma szerelés új módszereit. A munkatársak ismertetést kapnak az új berendezésekről, a szerkezetek használatáról. A klíma szerelés szakmunka, kollegáink körültekintő, aprólékos és precíz munkát végeznek, hogy a megrendelők elégedettek legyenek és első osztályú szolgáltatást kapjanak. Ebből is kitűnik, hogy a cégünk számára igen fontos, hogy szakembereink képzésével (a klíma szerelés területén is) versenyképes szolgáltatásokat tudjanak nyújtani megrendelőink számára.

Cégünk munkáját dicséri, hogy több nagy intézményben (Pl.bankok) az általunk kiépített rendszereket használják és kapcsolatunk a megrendelőkkel évek óta kiváló. Az általunk kiépített rendszerekhez rendszergazdát is biztosítunk, aki a klíma szerelés gyakorlati munkájához is ért, így könnyen elháríthatja a problémákat. A dolgozóink a klíma szerelés folyamatában kiváló célszerszámokat használnak. A klíma szerelés tevékenységéhez szükséges alkatrészeket katalógusból választják ki. A katalógusoknak köszönhetően a vevők is tájékozódhatnak cég által használt elemekről. A cég megfelelő számú szakemberrel rendelkezik, ezért a legnagyobb kánikulában is minden ügyfél számára rendelkezésre állunk klíma szerelés ügyében is.

Rendszeres ellenőrzéssel a klíma szerelés megelőzhető, de szükség esetén a szerviz szolgálat az egész ország területén rendelkezésre áll. Az országos hálózatnak köszönhetően szakképzett szerelőink rövid idő alatt odaérnek a klíma tulajdonosokhoz és ha kell elhárítják a problémát.

Az országos partnerhálózat minden tagja a klíma szerelés tevékenységéhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatást nyújt, legyen szó telepítésről, karbantartásról vagy javításról. A klíma szerelés folyamatához kiváló szerszámokat alkalmaznak és jó minőségű alkatrészeket használnak fel a hatékony rendszer működés érdekében. Ami pedig igen lényeges, hogy minden berendezésre és az elvégzett klíma szerelés munkálataira is garanciát vállalnak.

Az Ügyfélszolgálat hívásával leadhatja igényét klíma berendezés vásárlásra és a klíma szerelés is megrendelhető.
 

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!