Klíma ár

Sok vevő nincs tisztában azzal, hogy a klíma ár mellett milyen szempontokat lenne ajánlatos figyelembe vennie. Vásárlás előtt nézze meg a főbb szempontokat! Tegye fel magának az alábbi kérdéseket és ha bizonytalan a helyes válaszban, töltse le ingyenes kisokosunkat!

  • Vajon mi a különbség a hűtős és a hőszivattyús klíma között?
     
  • Tisztában van vele, mit jelentenek ezek: COP és EER, plazmaszűrő és ionizátor?
     
  • Valóban létezik A++ energiaosztály?
     

Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló! Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal!

Az emberek túlnyomó többsége 20-25 C° hőmérsékleten érzi kényelmesen magát. A téli hónapokban fűtéssel biztosítjuk a pluszt, míg nyaranta a magas hőmérséklet okán lehűtjük a légteret. Ennek orvoslására találták ki a klímát. Beszerzésekor olyan elsődleges szempontokat kell szem előtt tartanunk, mint a klíma ár, garancia, élettartam, energiatakarékosság, beszerelés… stb.

Hol érdemes klímát vásárolni? Valószínűleg ajánlatos először az interneten kutatni. Gyakran találkozunk a bevásárló központokban akciós klíma ár reklámmal. A kedvezményes klíma ár mellé legtöbbször egyéb kedvező lehetőségeket is ajánlanak. Például: részletfizetési lehetőség, ingyenes házhoz szállítás. A klíma ár a vevők egy részének a legkiemelkedőbb jellemző. Rengeteg vásárolni szándékozó nincs tudatában annak, hogy a klíma ár mellett milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie.

elsősorban fontos a legalkalmasabb készülék kiválasztásához szakember segítségét kérni, aki tudja, hogy mit is tükröz a klíma ár. Mert egy képzett szakember tud segítséget nyújtani önnek a megfelelő klíma ár kiválasztásában, és más felszínre kerülő kérdésekben is válaszokat tud adni. A klíma ár mellett fontos szempont a típus. Energiafogyasztás tekintetében a legjobb döntés egy inverteres klíma. Ennél a típusnál nem csupán a klíma ár optimális, hanem ezen túl rengeteg előnyös tulajdonsága van. Többek között a halkabb üzemelés, pontosabb hőmérséklet szabályozás, és meglepő mértékű energia is megtakarítható vele.

Lényeges, hogy a klíma ár tartalmazza a garanciát is, ezért bármilyen meghibásodás esetén szervizelést, vagy cserét vállalnak.

Az invereteres klíma ár igen jutányos, hiszen nem kizárólag hűtésre, hanem fűtésre is bhasználható|alkalmas}. Manapság egyre ismertebb ez lehetőség, mivel sok pénzt takaríthatunk meg vele. Az optimális klíma ár mellett előnyére válik az inverteres klímáknak, hogy élettartama is sokkal hosszabb, mint a ki-be kapcsolós berendezéseknek. Mindezek mellett a hőingadozás is kisebb a helyiségben. Ezen előnyös tulajdonság annak tudható be, hogy a szerkezet saját magát szabályozza, ezért annyi ideig működik a kompresszor, amennyi teljesítményre a szerkezetnek szüksége van.

Miért is kedvező még ez a klíma ár? Általános nézet, hogy a beltéri levegő szennyezettsége nagyobb, mint a kültéri levegőé. Erre megoldást kínál, a levegő szűrő, ami kitisztítja a szervezet számára kellemetlen anyagokat, így kevesebb az esély az allergiára, betegségekre. Így a szellőztetés alkalmával a külső levegővel bejutó port és más szennyező anyagokat kiszűrik. Ezen felül alkalmas a dohányfüst és más szagok eltávolítására is. Ezen előnyöket tükrözi a klíma ár.

Nem elhanyagolható a megfelelő klíma ár kiválasztása mellett az sem, hogy mekkora készüléket szeretnénk vásárolni, mivel annak a klímának egy adott nagyságú helységet kell hűtenie, vagy akár fűtenie. Továbbá még a klíma ár és a klíma nagysága mellett, fontos a készülék kinézete, hogy a klíma és berendezés harmonizálni tudjanak. Vajon fontos szempont a klíma ár mellett, a csendes működés? Igen! A csendes klíma biztosítja a nyugodt pihenést.

Ha kiválasztásra került a megfelelő klíma ár, semmiképp se kísérletezzen a beszereléssel, mindenképp forduljon szakemberhez, mivel a szakszerű} beszerelés csak célszerszámokkal végezhető el. Ennek hiányában tönkremehet a klíma. Előfordulhat, hogy a garancia sem érvényes, ha nem szakember végezte az üzembe helyezést.

A megfelelő klíma ár kiválasztása előtt, ezeket a szempontokat nem árt végig gondolnia a vásárlónak. Láthatja, hogy, hogy nem a klíma ár a legfontosabb tényező, hanem számtalan elvárásnak kell megfelelnie az adott készüléknek, akár a zajszintjét, akár a minőségét, akár a teljesítményét nézzük.
 

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!