Klíma akció

A klíma akció akkor nyer értelmet, ha képesek vagyunk kiválasztani a legjobb ár/érték arányt produkáló berendezést. Az alacsonyabb árfekvésű klíma készülék is produkálhat optimális hűtő, és fűtő teljesítményt, ha megfelelő helyre kerül. Töltse le ingyenes kisokosunkat, és segítségével könnyebb lesz a választás!

  • Vajon mi a különbség a hűtős és a hőszivattyús klíma között?
     
  • Tisztában van vele, mit jelentenek ezek: COP és EER, plazmaszűrő és ionizátor?
     
  • Valóban létezik A++ energiaosztály?
     

Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló! Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal!

Többen addig halogatják a klímaberendezés megvásárlását amíg hirtelen kitör a kánikula.

Ez több szempontból is rossz hozzáállás. Tanácsos megfontoltan a nyár beköszönte előtt utánanézni a lehetőségekről. Klíma akciók felkutatásával pedig anyagilag is jól járhatunk. A klíma akció sokszor több típusra vonatkozik. Így mindenki megleli az kívánságainak és elképzeléseinek megfelelő szerkezetet .

A klíma akció időszaka alatt a berendezésének kiválasztásában megfelelő felkészültségű, szakképzett kollegáink biztosítanak segítséget . Szakember csapatunk több év tapasztalatával áll a klíma akció sikere mögött, ami lehetővé teszi a legmegfelelőbb, és legpraktikusabb szerkezet megvásárlásának lehetőségét a klíma akció kapcsán. A szakember csapatunk, összes tagja megalapozott, átgondolt és műszakilag a legmegfelelőbb alapokra helyezett tanácsaival segít a klíma akció ideje alatt a vevőknek a a megfelelő döntés meghozatalában. A szaktanácsadást nagyon hangsúlyosnak hisszük, mivel a legpraktikusabb, a legcélszerűbb modell és a pénzügyi adottságok összhangját korrekt szaktanácsadás alapozhatja meg.

Az egész országra kiterjedő hálózatunk lehetővé teszi, hogy a otthonukhoz legközelebb levő üzletünkben ugyanolyan feltételekkel, ugyanolyan körülmények között vehesse meg klímáját, mintha a legnagyobb üzletünkben, vagy a fővárosban levő bármely egységünkben tenné a klíma berendezés kiválasztását a klíma akció ideje alatt.

A klíma akció során kivételesen előnyös ár/érték arányt produkáló berendezéseket kínálunk. Készülékeink még a legegyszerűbb modell is megfelelő energia fogyasztás mellet jó hűtő, és fűtő teljesítményt produkálnak.

Azért, hogy a klíma akció keretein belül korrekt tanácsadást tudjunk biztosítani üzleteinkben különféle adatokra van szüksége munkatársainknak.
A klíma akció ideje alatt üzletünkbe látogató vásárlóknak tudniuk kell a klimatizálni kívánt helyiség funkcióját (ebédlő, dolgozószoba, nappali, hálószoba, gyerekszoba stb.). Lényeges} a helyiség mérete, légköbmétere. Fontos szempont a helyiség tájolása. Jelentős tényező a külvilág felé mutató nyílászárók méretezése. Figyelemmel kell lenni a helyiségben tartózkodó személyek számára. Kalkulálni kell azokkal, a helységben fellelhető technikai, vagy egyéb berendezésekkel , melyek hő termelő tulajdonsággal bírnak és azok működési intervallumára. Például a világító berendezések teljesítményére ill. számára, számítógépek hő leadására, és a hűtőszekrény hő leadására stb.

Mindazon a berendezések, melyek a klíma akcióban szerepelnek magas minőségi követelményeknek megfelelő technológia alkalmazásával készültek. A klíma akció igénybevétele esetén is figyelni kell néhány kiemelt fontosságú szempontra:

Lényeges megvizsgálni a készülék által kibocsájtott zajszint mértékét a gyártó tájékoztatása alapján. A klíma akció keretein belül ajánlott készülékeket az energia hatékonyság alapján A -G kategóriákba sorolták . Az A kategóriás a leghatékonyabb . (Ezt úgy számolják ki, hogy a készülék által leadott energia értékét elosztják a felvett villamos energia értékével. Minél magasabb az érték annál energiatakarékosabb a készülékünk és annál kisebb a fogyasztása.

Nem szabad megfeledkezni a szűrök teljesítő képességéről sem. A klíma akció keretében különböző szűrőkkel ellátott készülékeket ajánlunk. Van aktívszenes, ionizátoros és plazmaszűrős is. Ezek a nem kívánatos szagokat is ki tudjákkiszűrni.
A klíma akció keretében eladott készülékek garanciális feltételeiről, továbbá a szerviz háttér meglétéről, hollétéről is pontos tájékoztatást adnak szakembereink. Bármennyire is felkészültek eladóink, akik teljes igyekezetükkel és legjobb szakértelmükkel állnak az Önök rendelkezésére a klíma akció során , a végső döntést a kedves vásárlónak kell meghoznia. Tanácsainkkal és a klíma akció megszervezésével azt kívánjuk elérni, hogy az Önök elhatározása kellő megalapozottsággal bírva jöjjön létre. Ehhez és az Önök teljes megelégedettségéhez óhajtunk hozzájárulni a klíma akció meghirdetésével.
Teszt szöveg

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!