Inverteres klíma

Az inverteres klíma megfelel a hűtés elvárásainak, de megfelel a fűtési igényeknek is. Vajon az Ön számára is ez az ideális megoldás? Töltse le ingyenes kisokosunkat, melynek segítségével megalapozott döntést hozhat vásárlás előtt!

  • Vajon mi a különbség a hűtős és a hőszivattyús klíma között?
     
  • Tisztában van vele, mit jelentenek ezek: COP és EER, plazmaszűrő és ionizátor?
     
  • Valóban létezik A++ energiaosztály?
     

Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló! Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal!

Nyári nagy melegben mindannyiunk vágya egy klíma berendezés, de ezen készülékek közül is az inverteres klíma jelenti a legtökéletesebb választást.

Legtöbb ember számára a klíma berendezés a hűtés fogalmával kapcsolódik össze. Az inverteres klíma eleget tesz a hűtés elvárásainak, de eleget tesz a fűtési igényeknek is. Alegnagyobb téli hideg sem fog ki az inverteres klíma fűtéskapacitásán, a készülék a legoptimálisabb hőérzetet képes a lakásban kialakítani.

A klímakészülékek közül az inverteres klíma a jelenlegi legkorszerűbb technológia alkalmazásával a lehető legtöbb tulajdonsággal rendelkező készülék. A klímatulajdonos feladata egyetlen dologra korlátozódik: a távirányító segítségével be kell állítania a kívánt hőfokot. Minden egyéb tennivalót célszerű az inverteres klíma szerelő szaktudására bízni.

Miért előnyös megoldás az inverteres klíma? Először is mert egyszerű a beszerelés, túlzott technikai hátteret nem igényel. Az inverteres klíma az alacsonyabb amperszámú biztosíték és a gyengébb áramhálózat mellett is jól működik. Ezzel szükségtelenné válik, (amit a régebbi típusú klímák megkövetelnének), a kis keresztmetszetű hálózat vezetékeit vastagabb keresztmetszetűre cserélni.

A hagyományos klímákkal ellentétben az inverteres klíma nem kapcsol folyamatosan ki és be az elvárt hőmérséklettartomány biztosítása végett, hanem az inverteres klíma meghatározó jellemzőjeként a teljesítményét fokozatos, finom emeléssel, csökkentéssel éri el. A régebbi berendezések fokozott, impulzív terhelése a klímatizált légtér páratartalmát erőteljesen befolyásolja, csökkenti, ami meghatározó a helyiségben tartózkodók hőérzetére.

Az inverteres klíma ezt a helyzetet nem idézi elő, ezokból a szoba levegőjének magasabb pára koncentrációját teszi lehetővé. Az inverteres klíma eme működési elvvel az üzemeltetési költségeket akár 35- 40 %-kal is csökkentheti.

A régebbi technológiával készült hagyományos készülékek elhelyezése nagy körültekintést igényelt a magas zajszint elkerülése, kivédése miatt. Az inverteres klíma üzemelése során a hihetetlenül alacsony zajszint , alig érzékelhető, alig hallható. Ez az minimális zajszint alkalmassá teszi, hogy akár a hálószobában is használható legyen az inverteres klíma anélkül, hogy a nyugalmat a legcsekélyebb mértékben is háborítaná.

Az inverteres klíma korszerű technikával ellátott berendezés, ami lehetővé teszi az automatikus újraindítást, az automatikus üzemmód váltást. Az inverteres klíma is mint minden technikai mint minden műszaki szerkezet, meghálálja a figyelmes, szakszerű karbantartást. Ki kell emelni, az inverteres klíma ama fajtáit, melyek öntisztító eljárással teszik lehetővé a higiénikus üzemeltetés körülményeit: a legjobb berendezések HD filterrel vannak ellátva. Az inverteres klíma védelmét és hosszú élettartalmát biztosítja a teljesítmény, a vezérlés, a korrózióvédett anyagfelhasználás.

Beszélni kell a berendezés garanciális feltételeiről is: Az inverteres klíma hosszú évekig képes működni. A garancia idő inverteres klíma esetében a modelltől függően akár 10 év is lehet. Nagyon lényeges, hogy a berendezést arra jogosult, szakképzett klímaszerelő építse, üzemelje be, mert az inverteres klíma jótállása csak ebben az esetben érvényes. Az inverteres klíma garanciája az üzembe helyezés napján kezdődik, de a beüzemelés hosszú eltolódása esetén a vétel napjától számított 3l. nap elteltével kezdődik.

Ha klímát szeretne beszereltetni otthonába, irodájába hívja Ügyfélszolgálatunkat!

Klímaválasztás buktatók nélkül. Lehetséges ez?

Igen! Hűtős vagy hőszivattyús? Inverteres készüléket mindenáron? SCOP és SEER, plazmaszűrő és ionizátor. Ne hagyja, hogy átverjék! Legyen tájékozott vásárló!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, melynek segítségével könnyen eligazodik a klímák világában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!
Azonnal hívom
a szerelőt!
Kérem a
tanulmányt!

Olvassa el mini tanulmányunkat
arról, hogy melyek azok a
HIBÁK, AMELYET
LEGGYAKRABBAN
ELKÖVETÜNK
KLÍMAVÁSÁRLÁSKOR, ÉS
HOGYAN TUDJUK ELKERÜLI
EZEKET?!

Adja meg az alábbi adatokat,
elküldhessük Önnek
INGYENES tanulmányunkat!
+ Klímaválasztás buktatók
nélkül című kiadványunkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!

Töltse ki az alábbi adatokat,
és máris küldöm a tanulmányt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elküldhessük a Klímaválasztás buktatók nélkül című kiadványunkat!